Котка се събра със стопаните си след 475-дневна раздяла заради свлачище

  • 02 май 2019 13:24

  • 1056
  • 0
Котка се събра със стопаните си след 475-дневна раздяла заради свлачище
© Pixabay

Калифорнийско семейство се събра с котката си след 475-дневна раздяла, предизвикана от свлачище, предава агенция ЮПИ. 

Ноел Стогоф трябвало да се раздели с котките си Даймънд и Хюгет, след като по спешност трябвало да се евакуират от дома си в гр. Монтесито, засегнат от бурите.

В суматохата писаните изчезнали и семейството не могло да ги вземе със себе си на новото място. Когато се завърнали отново в дома си, Ноел и нейното домочадие не могли да открият домашните любимци. След като къщата била повредена от калните свлачища, тя трябвало да бъде ремонтирана.

През това време семейството на Ноел се изнесло да живее на друго място за повече от година. При завръщането си през януари след края на ремонта от котките нямало и следа. Ноел говорила с предприемач, който се включил във възстановяването на жилището й, като споменала за изчезналите й домашни любимци. Той от своя страна й споделил, че хранел бездомно коте, недалеч от дома й. Като сравнили снимките от смартфоните, се оказало, че става дума за една и съща писана - Даймънд.

Двадесет минути по-късно котаракът отново бил в прегръдките на стопаните си. Децата на Ноел били на седмото небе след дългата раздяла със своя любимец. Сега семейството се надява отнякъде да се появи и другата котка - Хюгет.

Последвайте канала на

БТА
1056 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини