Джо Байдън отрече да се е държал неподобаващо, след като беше обвинен за целувка

  • 31 март 2019 19:30

  • 1000
  • 2
Джо Байдън отрече да се е държал неподобаващо, след като беше обвинен за целувка
© Getty Images

Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън не смята, че някога се е държал неподобаващо, след като активистка го обвини, че я е целунал на митинг през 2014 г., карайки я да се чувства неудобно, предаде Ройтерс.

Байдън подчерта, че през дългогодишното си участие в политически надпревари и в обществения живот се е ръкувал и е прегърнал безброй хора, за да изрази привързаност и подкрепа и да предложи утеха. "Нито веднъж, никога, не съм смятал, че действам неподобаващо", увери той, но добави, че е готов да изслуша с уважение всички твърдения за противното.

"Никога не съм имал подобно намерение", заяви Байдън, който не си спомня случая през 2014 година.

Обвиненията бяха отправени онлайн в текст, написан от Луси Флорес, активистка на Демократическата партия, кандидатирала се за вицегубернатор на Невада. Тя заяви, че на обща проява Байдън е докоснал раменете й и е подушил косата й, с което я накарал да се чувства неудобно.

"Може да не си спомням тези моменти по същия начин и може да съм изненадан от това, което чувам. Но ние доживяхме време, когато жените чувстват, че могат и трябва да споделят своите преживявания и мъжете трябва да слушат. И аз ще го направя", гласи декларация на бившия 76-годишен вицепрезидент на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Последвайте канала на

БТА
1000 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
асд

2019.03.31 | 23:15

2

тия джофри като ходят полуголи не им е неудобно, а видиш ли някой я бутнал по рамото и и станало неудобно. че като иска да и е постоянно удобно да си седи по цял ден в къщи облечена в хиджаби, фереджета и нихаби. никой няма да я претиснява за нищо. егати безумието

Елена

2019.03.31 | 22:14

1

Вчера се замислих и ми стана неудобно.Родила съм се преди 57 години и доктора не ме е питал дали искам да ме вижда гола.Ще го съдя до дупка.

Добави коментар

Водещи новини