Стената на Тръмп може да осуети американски военен проект в Ново село

  • 19 март 2019 14:45

  • 2918
  • 7
Стената на Тръмп може да осуети американски военен проект в Ново село
© Getty Images/Guliver

Американското военно струпване по източния фланг на НАТО от балтийските страни и Полша до Румъния и България може да бъде съкратено, ако администрацията на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския предпочете да отложи или да откаже планирани проекти за сметка и да отдели средствата за издигане на стена по границата с Мексико. Това съобщи днес американският в. "Старс енд страйпс", цитиран от БНР.

В понеделник Пентагонът публикува списък с проекти на стойност 12,9 млрд. долара, които по някакъв начин може да бъдат съкратени, за да се освободят $3,6 млрд. за граничната стена. Сред тези проекти е строителство на склад за муниции в Ново село.

Над 600 млн. долара са предвидени за възпиране на руската агресия в Европа и ген. Бен Ходжис, бивш командващ американската армия в Европа, заяви, че съкращаването на подобни средства ще е удар за усилията за противопоставяне на Москва. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2918 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ЗAEМЪТ OТ CВEТOВНAТA БAНKA ЗA F-16

2019.03.19 | 17:33

7

„CE УPEЖДA“ OТ НEЙНИЯ ШEФ KPИCТAЛИНKA ГEOPГИEВA ПO МOЛБA НA ЦEЦO-ПЪПEШA CPEЩУ ТЛЪCТA KOМИCИOННA, KOЯТO ЩE OТИДE ПO CМEТKAТA НA ГOЛЯМAТA МУ ДЪЩEPЯ, KOЯТO ПЪK OТ CВOЯ CТPAНA E УPEДEНA ДA PAБOТИ В CЪЩAТA БAНKA. EЙ, МИCЛЯТ ВCИЧKИ БЪЛГAPИ ЗA ГЛУПAЦИ.

Бoйko нe e oбeщaл вeчe, чe ниe щe

2019.03.19 | 16:19

6

пoeмeм paзxoдитe пo cтeнaтa, нaли, нaли бe xopa, мнoгo ми ce иcka дa нe e oбeщaл вeчe, aмa kaтo гo знaм, чe вce гo издeбвaт зa нeщo, тo и тyka мoжe дa ca гo издeбнaли?

2019.03.19 | 16:13

5

"За възпиране на руската агресия в Европа.....". В тази глупост могат да повярват само идиоти или хора с гладки мозъчета. Въпрос към малко по-интелигентните: За какво и е на Русия да нахлува в Европа? Вярно, правила го е няколко пъти, но не като агресор. Иначе каква причина може да има? Територии? - Има ги в изобилие на изток и още не са усвоени. Ресурси? - Отново са в изобилие и отново неусвоени. Да могат руските олигарси да си пият кафето в Париж? - Те и сега го правят. Да си заробят жени от Европа, та да си оправят човешкия прираст? - В Русия е пълно със загорели мамашки. Друга причина не виждам, някой ако се сети да докладва.

2019.03.19 | 16:08

4

Бен Ходжис да си затваря устата, когато неговият Президент взема важни за САЩ решения. Ако на Бен Ходжис не му харесва Президентът на САЩ може да дойде да служи в Българската армия, може пък Радев да му харесва повече, както е тръгнал.

2019.03.19 | 16:06

3

БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ САЩ И ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП!

2019.03.19 | 16:00

2

Не знам дали това е добра или лоша новина. От една страна е добре, че няма да има още една американска база у нас. От друга страна, доколкото познавам америкашките и нашите нагъзени "политици", първите ще поискат ние да платим целия масраф, а вторите угоднически ще потеглят на задна.

2019.03.19 | 15:36

1

Чичо Доналд Дъг изпълнява нарежданията от началника си Путин. Няма да слуша, ама ще има уволнение, а кокала не е оглозган още.

Добави коментар

Водещи новини