Джим Акоста от Си Ен Ен пише книга

  • 25 януари 2019 07:28

  • 293
  • 0
Джим Акоста от Си Ен Ен пише книга
© Getty Images

Кореспондентът на Си Ен Ен в Белия дом Джим Акоста пише книга, озаглавена "Врагът на народа", която ще се появи на пазара на 11 юни, предаде Асошиейтед прес.

Акоста често пъти е влизал в пререкание с президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и с членове на неговата администрация. Неотдавна дори му беше отнета временно акредитацията.

В книгата Акоста ще сподели преживяванията си, докато е отразявал събитията в Белия дом през първите две години на власт на Тръмп.

"Тези трезви, смущаващи и понякога плашещи преживявания показаха ясно, че е опасно време, за да се казва истината в Америка. Президентът и неговият екип, да не говорим за някои от неговите поддръжници, опитаха да заглушат медиите по начини, които никога не сме виждали досега", се казва в изявление на Акоста, публикувано от издателството "Харпър Колинс".

Финансовите детайли за книгата не се съобщават. Говорителка на издателството поясни, че Акоста пишел книгата от повече от година. Той се отдавал на писането всеки път, когато имал малко свободно време и пишел и по време на пътувания с влакове и самолети.

Последвайте канала на

БТА
293 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини