Доналд Тръмп: Изтеглянето на американските сили от Сирия ще се извърши с подходящия темп

  • 07 януари 2019 18:24

  • 3309
  • 1
Доналд Тръмп: Изтеглянето на американските сили от Сирия ще се извърши с подходящия темп
© Getty Images/Guliver

Изтеглянето на американските войски от Сирия ще се осъществи с подходящия темп, заяви в Туитър президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, цитиран от Франс прес, в отговор на публикация във в. "Ню Йорк таймс".

"Западащият "Ню Йорк таймс" преднамерено написа много неточна информация за намеренията ми за Сирия. Няма промяна от първоначалните ми изказвания, ще се изтеглим с подходящия темп, като същевременно продължаваме да се бием срещу "Ислямска държава" и да правим всичко, което е разумно и необходимо!", написа Тръмп.

В. "Ню Йорк таймс" днес съобщи, че съветникът на Тръмп по националната сигурност Джон Болтън е опровергал вчера огласеното на 19 декември от президента решение за бързо изтегляне от Сирия, излагайки условия за изтеглянето, които може да оставят американските сили там още месеци и дори години. Вестникът посочи, че след срещата си на 26 декември в Ирак с главнокомандващия американските сили в Ирак и Сирия генерал-лейтенант Пол Лакамера Тръмп се е съгласил да увеличи времето за изтегляне от 30 дни на четири месеца. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3309 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.01.07 | 18:40

1

вече няма пари за войнички дори

Добави коментар

Водещи новини