Зетят на Тръмп е следващият началник на канцеларията на Белия дом?

  • 14 декември 2018 06:47

  • 771
  • 1
Зетят на Тръмп е следващият началник на канцеларията на Белия дом?
© Getty (архив)

Назначаването на зетя и съветник на президента Тръмп Джаред Къшнър за началник на канцеларията на Белия дом е вариант, който в момента се обмисля, съобщиха американски медии, цитирани от Франс прес.

Позовавайки се на неназован високопоставен представител на Републиканската партия, близък до изпълнителната власт, сайтът "Хъфингтън пост" пише, че 37-годишният Къшнър се е срещнал с президента в сряда за обсъждане на този пост. Тази информация бе публикувана и от телевизия Си Би Ес нюз.

Според сайта, който уточнява, че е получил потвърждение от други два пожелали анонимност източника, съпругът на дъщерята на Тръмп Иванка увещава тъста си да го назначи за началник на канцеларията му, като изтъква "работата си по реформата на наказателното правораздаване и самообявената си способност да работи с демократите".

"Не ми е известно да е обсъждан за този пост, но мисля, че всички тук бихме признали, че той ще се справи чудесно във всяка роля, която президентът избере да му даде", заяви говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

Вчера Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския съобщи, че обмисля петима възможни кандидати за поста. Според някои източници фаворит е бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на

БТА
771 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
монархист

2018.12.14 | 08:07

1

Крайно време е САЩ да станаст МОНАРХИЯ! А ТРЪМП е подходящ вариант за крал ТРЪМП I.

Добави коментар

Водещи новини