Иванка Тръмп използвала частен имейл акаунт за правителствени дела?

  • 20 ноември 2018 10:50

  • 963
  • 0
Иванка Тръмп използвала частен имейл акаунт за правителствени дела?
© Getty Images/Guliver (архив)

Иванка Тръмп, дъщерята на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, може да е нарушила федералните разпоредби, ако се окаже, че е използвала частен имейл акаунт за правителствени дела, предаде ДПА, цитирана от БТА.

В. "Вашингтон пост" съобщава, че Иванка е използвала акаунта за координиране на делата на правителството. Изданието цитира юридическа кантора, представляваща Иванка Тръмп, която казва, че нито един от имейлите не е съдържал класифицирана информация и повечето от тях са касаели въпроси с работния график. Иванка е спряла да използва акаунта, когато е била информирана за съответните разпоредби в тази насока, казва кантората.

През 2016 г. по време на кампанията си за президентските избори Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се фокусира много върху това, че Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 като държавен секретар използвала частен сървър за служебни цели. Темата заемаше челно място в новините месеци наред и това повдига въпроса как може Иванка Тръмп да не е знаела какви са правилата. Твърди се, че нейният съпруг Джаред Къшнър, който е съветник на президента, също е използвал частен имейл акаунт.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
963 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини