Смърт спря новия филм на Том Ханкс

  • 15 октомври 2018 07:25

  • 2142
  • 0
Смърт спря новия филм на Том Ханкс
© Getty Images (архив)

Новият филм на Том Ханкс – все още неозаглавената биографична лента за телевизионния водещ Фред Роджърс, беше спрян заради разследване на смъртта на член от екипа на проекта.

61-годишният експерт по звука Джеймс Емсуилър е починал по време на снимките, когато в кратка пауза се качил на покрива на сградата, където се върти камерата в Пенсилвания, за да изпуши цигара и паднал, пише вестник „Питсбърг Трибюн", цитира "Монитор".

Американската агенция по безопасност на труда вече е започнала разследване за изясняване на причините за инцидента и търси дали има следи от насилие. Според запознати, следователите ще работят поне 6 месеца. Основната версия за момента обаче е сърдечен удар.

Продуцентите на филма – „Сони Пикчърс“ обявиха, че също ще разследват случая и изказаха съболезнования на близките на починалия.

Във филма, който трябваше да направи своята премиера на голям екран на 18 октомври 2019-та, Том Ханкс играе известния телевизионен водещ Фред Роджърс, който през 60-те и 70-те години става особено популярен с детското си образователно предаване „Кварталът на господин Роджърс“ по PBS. Сюжетът се базира на историите от истинското приятелство между Фред и Том Джунод – циничен журналист, изпратен да го интервюира. Фред Роджърс умира през 2003-та на 74-годишна възраст.

Последвайте канала на

Novini.bg
2142 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини