Дейв Мъстейн подкрепя Рик Санторум в номинацията на републиканците

  • 16 февруари 2012 14:47

  • 868
  • 0
Дейв Мъстейн подкрепя Рик Санторум в номинацията на републиканците
©

Дейв Мъстейн, фронтменът на Мегадет,  подкрепя ултраконсервативния републиканец Рик СанторумРик Санторум Ричард Джон Санторум е американски политик и кандидат на Републиканската партия за за президентската номинация на Републиканската партия, пише в. "Кориере дела сера".

Музикантът смята, че Санторъм е най-подходящият за номинацията на републиканците. Според Мъстейн останалите кандидати не стрували. Траш иконата заяви, че Рон Пол, подкрепян между другото от рапъра Снуп дог и от певицата Кели Кларксън, му напомнял на "препарат срещу вредни насекоми", Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на бил прекалено богат за вкуса му, а Нют Гингрич приличал на "гневно човече".

Мъстейн е истински духовен лидер на метал обществото. Дълго време той беше "роб" на дрогата и на алкохола. След това успя да се излекува от пристрастеността си и да се превърне в твърдолинеен християнин, който днес осъжда изпълнените с насилие сатанински текстове на парчетата, изпяти от бандата му. Мегадет успя да продаде през годините над 30 милиона екземпляра от албумите си.

В лагера на демократите Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, който ще се бори за преизбиране, е подкрепян от бандата Фу файтърс, спечелила пет награди Грами тази година. Рокаджиите участват в прояви за набиране на средства за предизборната кампания на Обама.

Последвайте канала на

БТА
868 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини