Джон Бренан предприема съдебни действия срещу решение на Тръмп

  • 19 август 2018 19:48

  • 3342
  • 0
Джон Бренан предприема съдебни действия срещу решение на Тръмп
© gettyimages (архив)

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренан заяви, че обмисля да предприеме съдебни действия в опит да попречи на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да лиши и други настоящи и бивши служители от достъпа им до поверителна информация, предаде БТА, цитирайки АП.

В интервю за Ен Би Си Бренан съобщи, че с него са се свързали редица адвокати за обсъждане на потенциална жалба. Миналата седмица Тръмп лиши Бренан от достъпа му до поверителна информация и заплаши със същото други хора, включително негови критици и хора, свързани с разследването на предполагаемата руска намеса в американските избори. Бренан заяви, че ще направи всичко възможно да се постарае "да осуети такъв произвол за в бъдеще". "Ако това значи да се сезира съдът, това и ще направя", каза той.

Над 70 бивши служители на разузнаването осъдиха решението на Тръмп да лиши Бренан от достъпа му до поверителни документи и заявиха, че имат правото да изразяват лично мнение, без да се боят от наказание.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3342 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини