Доналд Тръмп: Тайният сговор не е престъпление

  • 31 юли 2018 16:54

  • 1058
  • 0
Доналд Тръмп: Тайният сговор не е престъпление
© Getty (архив)

Тайният сговор не е престъпление, заяви Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, цитиран от Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че той казал това в деня, когато в САЩ започва първото дело, произтекло от разследването за руска намеса в американските избори за президент през 2016 г.

"Тайният сговор не е престъпление, но това няма значение, тъй като не е имало сговор за моето избиране. Руската следа е сговор на Мошеничката Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и Демократическата партия )!", написа в Туитър държавният глава на САЩ.

Очаква се процесът по обвинения в данъчни и банкови измами срещу бившия ръководител на предизборната кампания на Тръмп, Пол Манафорт, да започне днес в щата Вирджиния. Това е първото дело, заведено в резултат на разследването на специалния прокурор Робърт Мълър дали висши сътрудници от кампанията на Тръмп са работили с Москва, за да се повлияе на изхода от президентските избори през 2016 г.

Последвайте канала на

БТА
1058 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини