Тръмп обвини ФБР в незаконно шпиониране на изборната му кампания

  • 23 юли 2018 12:52

  • 1832
  • 1
Тръмп обвини ФБР в незаконно шпиониране на изборната му кампания
© Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви в Туитър, че изглежда все по-вероятно неговата предизборна кампания през 2016 г. да е била незаконно шпионирана, предаде Ройтерс.

Тръмп публикува коментара, след като заяви, че документи за неговия бивш съветник в кандидат-президентската кампания Картър Пейдж потвърждават почти без съмнение, че американското правосъдно министерство и Федералното бюро за разследване (ФБР) са заблудили съдилищата.

ФБР публикува през уикенда документи, свързани със следенето на Пейдж като част от разследване дали той е участвал в заговор с руското правителство за подкопаване на изборите. Пейдж отрича да е агент на руското правителство и до момента не са му повдигнати никакви обвинения, отбелязва БТА.

В своите коментари в Туитър Тръмп също така атакува своята съперничка на президентските избори в САЩ през 2016 г. Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 от Демократическата партия и Националния комитет на демократите (НКД).

"Изглежда все по-вероятно и по-вероятно кампанията на Тръмп за президент да е била незаконно шпионирана в политическа полза на мошеничката Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и НКД", написа президентът.

"Републиканците сега трябва да проявят твърдост. Незаконна измама!", добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1832 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.07.23 | 13:19

1
Пада ти се, говедовъд, само вие краварите ли ще шпионирате, айде пичка ти майчина седесарска.

Добави коментар

Водещи новини