Памела Андерсън: Американците са програмирани да мразят Русия

  • 17 юли 2018 14:17

  • 5206
  • 7
Памела Андерсън: Американците са програмирани да мразят Русия
© Getty (архив)

Американските граждани са програмирани да мразят Русия, каза Памела Андерсън.

Звездата от сериала "Спасители на плажа" даде интервю пред изданието от Ню Йорк The Daily Beast. "Руснаците са много емоционални и открити хора. Те искат да  постъпват правилно и да си живеят живота. Това са моите лични впечатления, каза тя.

Родената в Канада актриса заяви, че американците смятат гражданите на най-голямата по територия държава в света за глупаци и ограничени хора. Това обаче не е така. Мисля, че хората в САЩ са програмирани да бъдат русофоби", посочи Спасителката пред таблоида.

Андерсън през последно време започна активно да защитава създателя и главния редактор на сайта WikiLeaks Джулиън Асанж. Спасителката се появи няколко пъти в еквадорското посолство в Лондон, където австралиецът се крие от американски съд. Той се страхува, че може да бъде предаде на САЩ и осъден на смърт заради публикуването на засекретени документи. Заради посещенията на артистката се заговори, че тя и Асанж са любовници.

Преди няколко дни обаче се появи информация, че Андерсън има нов избраник. Тя смята да сключи брак с френския футболист Адил Рами.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5206 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Боби

2018.07.18 | 18:41

7
Круме,ако си женствен ,ела да те прасна анално.....
Владимир Милев

2018.07.17 | 23:24

6
Явно че Пам все пак еволюира в положителна посока.Истината няма нужда от украса или реклама.
ДОН БЕЗ ПАРДОН

2018.07.17 | 18:12

5
Още ли си жив бе селски бек ? Няма ли кой да ти свети маслото бе усаински лоботомиран капутарнико ? Не ме карай да идвам в миризливото ти село и да ви изваждам цялото семейство от цървулите .
Крум Усаински-Крупник

2018.07.17 | 15:27

1
Цървули!!!Тази куха,гумена кифла е поредната продажна курветина,на която са платили за да агитира за Рускенефа!!!Това обаче не помага!!!Американците са трезвомислещи,консервативни хора,които не се манипулират от Рускенефската Хибридна Война!!!Те знаят,че Рускенефа е Фалирала Миризлива Тоталитарна Дупка,която заплашва Демократичният Западен Свят с "аналогови и безаналогови" ракети,самолети,самовари и природен газ!!!САЩ ще смачкат Фалиралият Сибирско-Азиатски Катун,както смачкаха СССР!!!Ура Другари!!!
Крум Усаински-Крупник

2018.07.17 | 16:54

4
Да го духате травестити русосифилистични,безмозъчни!!!От вас не става и чеп за зеле!!!
Дуци

2018.07.17 | 16:15

3
НЕМА НАЧИН ЩОМ СЕ СПОМЕНЕ РУСИЯ ТИ ДА НЕ СИ КАЦНАЛ КАТО ЗЕЛЕНА МУХА НА КРАВЕШКО ГОВНО

2018.07.17 | 15:45

2
По отявлен руски трол не може да съществува . Четейки безмислиците на тази отвратна повърня , всеки нормален човек ще поиска да разбие зъбите на миризливата на лук и чесън полюция .

Добави коментар

Водещи новини