Президентът поздрави Тръмп по случай Деня на независимостта

  • 04 юли 2018 11:18

  • 1269
  • 1
Президентът поздрави Тръмп по случай Деня на независимостта
© Булфото (Архив)

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поздрави президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския по случай националния празник на САЩ.

Това съобщиха от прессекретариата на президента.

Днес американците честват Деня на независимостта.  

„Стратегическият характер на двустранните отношения намира съдържателен израз в диалога и сътрудничеството ни по непрекъснато разширяващ се кръг от въпроси – политически, сигурност и отбрана, инвестиции, енергийна сигурност, образование, наука и култура, връзки между хората“, заявява в писмото си президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Държавният глава подчертава, че САЩ са ключов икономически партньор на България и ние се стремим да използваме пълния потенциал за развитие на търговските връзки.
 
В писмото си Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на пожелава на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския крепко здраве и успешна работа за благоденствието на САЩ и на американския народ.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1269 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ха-ха-ха-ха

2018.07.04 | 11:56

1
В САЩ още се чудят кой ли пък беше този , че и поздрави на Тръмп изпраща -- като равен с равен !

Добави коментар

Водещи новини