Мелания Тръмп посети център за деца мигранти на границата с Мексико

  • 29 юни 2018 07:04

  • 1161
  • 0
Мелания Тръмп посети център за деца мигранти на границата с Мексико
© Gettyimages

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил отново отиде до границата с Мексико, за да се срещне с деца мигранти, много от които все още са разделени от родителите си, съобщи Франс прес. 

Тя отиде първо в Тусон, щата Аризона, където се срещна с митнически и гранични служители и обсъди обстановката по границата. "Искам да благодаря на всички вас за тази трудна работа", заяви Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил.

"Знам колко е труден и опасен всекидневният ви труд, аз съм тук, за да ви подкрепя и да ви помогна колкото мога", добави съпругата на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския

В центъра за настаняване на деца мигранти във Финикс тя посети класна стая и участва в кръгла маса с ръководството на центъра. 

Миналата седмица Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил посети подобен център в град Макалън, щата Тексас, където приветства "състраданието и добротата", проявявани от персонала. Тя изрази също пожелание да помогне за "събирането на децата със семействата им колкото се може по-скоро".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1161 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини