Мелания Тръмп е на границата с Мексико (снимки)

  • 21 юни 2018 20:38

  • 3810
  • 1
 Мелания Тръмп е на границата с Мексико (снимки)
© Getty Images

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския съобщи днес, че съпругата му Мелания се намира на границата с Мексико, предадоха световните агенции. Малко след това пресслужбата на първата дама каза, че тя е на посещение в център на границата, в който са настанени деца. Първата дама ще посети и обект на граничната полиция.

Визитата на Мелания в района става малко след полемиката, която породи политиката на разделяне на деца на мигранти от техните родители, влезли незаконно в страната през границата с Мексико. Вчера Тръмп подписа указ, с който се спира разделянето на деца от родителите им.

Госпожа Тръмп, чието внимание е фокусирано върху децата, може да е насърчила съпруга си да вземе това решение, отбелязва Асошиейтед прес.

 

В началото на седмицата говорител на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил каза, че тя мрази да вижда как семействата са разделяни на границата.

Последвайте канала на

БТА
3810 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Вал

2018.06.21 | 22:59

1
Правата на човека??? ХаХа..Може би правото на по големия да вземе залъка на по малкия и след това да го бие ? Тези приказки за демокрация си ги пъхнете в гейските задници!!!

Добави коментар

Водещи новини