Доналд Тръмп към протестиращ: Защо не се подстрижете?

  • 21 юни 2018 08:38

  • 2053
  • 1
Доналд Тръмп към протестиращ: Защо не се подстрижете?
© Getty

Защо не се подстрижете? Този въпрос зададе президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския към протестиращ вчера, предаде РИА Новости.

Няколко демонстранти нахлуха в зала, докато държавният глава говореше на митинг в щата Минесота. Хора, които не са съгласни с имиграционната политика на Вашингтон, предизвикаха хаос и стопанинът на Белия дом нареди на охранителите да изгонят протестиращите. "Аз не мога да разбера дали Вие сте мъж или жена. Защо не отидете на фризьор, имате нужда!", обърна се Тръмп към един от участниците в акцията.

Протестът се състоя в навечерието на гласуването на нов законопроект за имигрантите в Камарата на представителите (долната камара на федералния парламент на САЩ). Целта на предложението е децата на имигрантите да не се разделят от своите родители.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2053 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дуци

2018.06.21 | 13:23

1
ЕЙ ТАКА СЕ РЕШАВАТ ПО "ДЕМОКРАТИЧЕН" ПЪТ ВЪПРОСИТЕ В КОВБОЙСКАТА ДЪРЖАВА , А ДЕЖУРНИТЕ ТРОЛОВЕ И ЗАЩИТНИЦИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА СА СЕ СКРИЛИ В МИША ДУПКА ЩОТО ЗНАЯТ ЗА КВО ИДЕ РЕЧ

Добави коментар

Водещи новини