Тръмп: Коми е най-лошият ръководител в историята на ФБР

  • 15 юни 2018 16:09

  • 2182
  • 2
Тръмп: Коми е най-лошият ръководител в историята на ФБР
© Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви днес, че бившият директор на ФБР Джеймс Коми ще бъде запомнен като най-лошия ръководител досега в историята на ФБР и че е направил голяма услуга на хората, като го е уволнил, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп коментира в Туитър заключенията в доклад на главния инспектор на министерството на правосъдието, според който Коми е проявил неподчинение, като многократно е нарушил протокола на министерството при действията си във връзка с разследването на имейлите на демократката Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26.

Според Тръмп подходът на Коми към разследването на имейлите е доказателство, че разследването във връзка с Русия е опетнено. Това разследване включва проверка дали Тръмп се е опитал да възпрепятства правосъдието, като е уволнил Коми.

Тръмп заяви, че новият доклад е "пълна катастрофа за Коми, неговите фаворити и за жалост, ФБР".

"Сега Коми официално ще остане като най-лошия ръководител досега в историята на ФБР. Аз направих голяма услуга на хората, като го уволних. Добри инстинкти", написа президентът в Туитър.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2182 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.06.15 | 16:27

1
Дончо, дончоооооооооооо, тиквеник си ти.

2018.06.15 | 18:12

2
А ти си много просто и неуко пишлеменце ....

Добави коментар

Водещи новини