Баскетболистът Родман коментира от Сингапур срещата Ким-Тръмп

  • 12 юни 2018 09:49

  • 1859
  • 0
Баскетболистът Родман коментира от Сингапур срещата Ким-Тръмп
© Gettyimages

Бившата звезда на американския баскетбол Денис Родман добави днес екстравагантен щрих към срещата Ким-Тръмп, споделяйки виждането си за преговорния резултат, предаде Франс прес.

Някогашният съотборник на Майкъл Джордан в "Чикаго Булс", посещавал пет пъти Пхенян след идването на власт на Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, - страстен фен на баскетбола, се самопокани на събитието в Сингапур, уточнява агенцията.
Репортер на Ройтерс видя днес Родман да пуши пура край басейна на хотел, разположен на 200 м от хотела на Ким и севернокорейската делегация. Запитан миналата седмица, Тръмп отрече Родман да е поканен на лидерската среща.
Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, "се опитва да тласне напред страната си (. . .) А Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския ще свърши добра работа", заяви развълнувано Родман пред Си Ен Ен, нахлупил червена шапка с козирка с лозунга от кампанията на Тръмп "Да направим Америка отново велика".
Бившият баскетболист бе потърсен за мнение наред с експертите по ядрената програма на Северна Корея и говори в пряко предаване от Сингапур, където пристигна снощи, посочва АФП.

Ким "е като голямо дете, нищо че е малък на ръст" и "според мен Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския разбира, че севернокорейците имат сърца, души, харизма и се обичат помежду си", добави той.

"Не правя това за пари, изобщо не съм го започнал заради парите", каза той. Според АФП Родман фактически е споделил, че може да се види с Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,, негов "приятел за цял живот", преди държавникът да отпътува за Пхенян.
Белият дом уточни, че макар Родман да е "великолепен" на баскетболното игрище, би било неуместно да участва в преговорите.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1859 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини