Тръмп заяви, че не е над закона

  • 08 юни 2018 18:12

  • 1328
  • 0
Тръмп заяви, че не е над закона
© Getty Images

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви днес, че не е над закона, но повтори отново, че има "абсолютното право" сам да се помилва във връзка с разследването на евентуален сговор с Русия в предизборната кампания през 2016 г., предаде Франс прес.

Държавният глава също така подчерта, че макар да разполага с правото сам да помилва себе си, няма да го направи, защото не е извършил нищо лошо и не е имало никакво съглашателство.

Тръмп разкри пред журналисти днес, че съпругата му Мелания е изразила желание да го придружи при пътуването му до Канада за срещата на върха на Г-7, но ще отиде без нея, защото тя е прекарала четиричасова операция и лекарите са й забранили да лети със самолет в продължение на месец.

Офисът на първата дама съобщи на 14 май, че тя е била оперирана от доброкачествено образувание в бъбреците.

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил остана пет дни в болницата, преди да се върне в Белия дом. Не бяха съобщени подробности за състоянието й.

Тя се появи на публично място за първи път тази седмица след близо едномесечно отсъствие.

Последвайте канала на

БТА
1328 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини