Тръмп отдаде почит на американските герои в Деня на възпоменанието

  • 28 май 2018 20:15

  • 3679
  • 2
Тръмп отдаде почит на американските герои в Деня на възпоменанието
© Getty Images (Архив)

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския отдаде почит на най-великите американски герои в Деня на възпоменанието, предаде Асошиейтед прес.

Церемонията се състоя на Националното гробище Арлингтън, близо до Вашингтон. Тръмп положи венец на Гроба на Незнайния воин.

След това президентът на САЩ произнесе реч пред аудитория, съставена от членове на правителството, военни лидери, ветерани, членове на семействата на загинали войници и много други хора.

Тръмп каза, че е дошъл днес на свещената земя на Арлингтънското национално гробище, за да отдаде почит на живота и подвизите на най-великите американски герои. Всички американци трябва да положат усилия и да изпитват признателност към саможертвата, която тези хора направиха в името на благодарната им нация, призова той.

Преди церемонията Тръмп написа в Туитър, че "онези, които са умрели за нашата велика страна, биха били много щастливи и горди от това колко добре се справя днес тази страна".

В същата социална мрежа, първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил пък благодари на всички американски военнослужещи и на техните семейства, пожертвали толкова много неща, за да гарантират сигурността на страната.

Последвайте канала на

БТА
3679 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.05.28 | 23:29

2
Какви герои бе, психо. Половината от твоите герои са се посрали и умпяли от страх, Други са умпяли защото не им понесла храната. ВСВ я изнесе Русия с 20 млн. убити. Истината е "малко"по-различна от бозите на холивуд.
Тръмп

2018.05.28 | 20:43

1
Отдава почит на окупаторите и психо болните военни узурпатори

Добави коментар

Водещи новини