Бивш модел на "Плейбой" каза, че Тръмп се опитал да й плати след секс

  • 23 март 2018 12:21

  • 1358
  • 3
Бивш модел на "Плейбой" каза, че Тръмп се опитал да й плати след секс
© GettyImages/Gulliver

Бившият модел на "Плейбой" Карън Макдугъл се извини на първата дама на САЩ Мелания Тръмп за десетмесечната си връзка, която твърди, че е имала с президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и каза, че след първия път, когато са правили секс, той й е предложил да й плати, предаде Асошиейтед прес.

В интервю за шоуто на Андерсън Купър по Си Ен Ен, излъчено снощи, Карън Макдугъл заяви, че Тръмп се е опитал да й плати след първата им среща за секс, станала в хотел "Бевърли хилс" през 2006 г. Макдугъл каза, че двамата са имали "интимно" преживяване, после Тръмп се е опитал да й плати, тя не знаела как до приеме това, но отказала, като му обяснила, че "не е такова момиче". Прибирайки се от хотела, плакала, мислела, че вече няма да види Тръмп, но след като той й се обадил, се съгласила да излиза на срещи с него. Говорейки за Тръмп, Макдугъл няколко пъти го описа като "много очарователен" и "мил".

Тя каза, че връзката с Тръмп продължила около десет месеца, до април 2007 г., когато тя скъсала, защото изпитвала чувство на вина. Макдугъл каза, че имала чувства към Тръмп, но връзка "я съсипвала".

Тръмп се жени за съпругата си Мелания през 2005 г., синът им Барън е роден през 2006 г.

Попитана от водещия на шоуто какво би казала на Мелания Тръмп, Макдугъл каза, че би й се извинила и че ни би искала някой да постъпи така с нея.

Белият дом каза, че Тръмп отрича да е имал връзка с Макдугъл. Във вторник тя подаде иск срещу компанията собственик на таблоида "Нешънъл инкуайърър", която по думите й е платила 150 000 долара по време на предизборната кампания на Тръмп, за да има екслузивни права върху историята й, но така й не е публикувала нищо. Сега Макдугъл иска съдът да анулира договора, твърди адвокат на Тръмп, участвал тайно в разговорите между модела и компанията собственик на таблоида "Американ мидиа инк." Компанията каза, че от 2016 г. Макдугъл е имала право да говори за връзката си, а договорът позволява на компанията да прецени дали да публикува историята й.

Нора Виткова
1358 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.03.26 | 19:42

3
Е, ако беше Ганьо-олигарх, щеше да се направи на гръмнат и изобщо нямаше да предложи да си плати. Накрая, след като връзката приключи, щеше да си вземе обратно подаръчетата, които и е правил, за да ги даде на следващата бройка. Не прави чест на курвето, че се е разприказвало при
асд

2018.03.26 | 19:37

2
честен човек - плаща си.
Георги - George-Джордж

2018.03.23 | 21:32

1
и на мен Дончо опита да плати, ама аз го евах безплатно

Добави коментар

Водещи новини