Полицията разследва инцидент с пратка с бял прах за Барак Обама

  • 14 февруари 2018 07:39

  • 1036
  • 1
Полицията разследва инцидент с пратка с бял прах за Барак Обама
© Getty Images/Guliver

Американската полиция разследва инцидент с писмо, съдържащо бял прах, което е било получено в офиса във Вашингтон на бившия американски президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, съобщава телевизия Фокс нюз.

Обама, след като напусна президентския пост през януари миналата година, нае офис в сграда в северозападната част на Вашингтон. В същата сграда се намира и централата на Световния фонд за дивата природа.

Подозрителната пратка за бившия президент пристигнала по обед местно време. Печатът показвал, че тя е пратена от Хонконг. Нямало адрес на подател. След получаването й районът около сградата бил отцепен от полицията. Не става ясно дали Обама е бил в офиса, когато е получен пакетът. Анализ на праха в писмото, показал, че става дума за бебешка пудра.

По-рано днес в сградата на британския парламент в Лондон бе обявена тревога във връзка с намирането на бял прах в пакет, получен по пощата. След проверка стана ясно, че прахът не е опасен.

Вчера снахата на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - Ванеса, съпругата на Доналд Тръмп-младши, бе откарана в болница, след като отворила пакет с бял прах. Той се оказа безвреден, а откарването на госпожа Тръмп в болница бе превантивно. После основателят на сайта Уикилийкс Джулиан Асандж, който живее в посолството на Еквадор в Лондон, каза, че миналата седмица е получил пратка с бял прах, подобна на тази, отворена от Ванеса Тръмп, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1036 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
асд

2018.02.14 | 11:13

1
за обонго черен прах е трябвало. обиждат му чувствата. как не пребоядисаха белия дом на черен. бялото е расизъм.

Добави коментар

Водещи новини