Тръмп казал на Путин, че сега е моментът да се работи за мирно споразумение между Израел и палестинц

  • 13 февруари 2018 06:47

  • 2074
  • 2
Тръмп казал на Путин, че сега е моментът да се работи за мирно споразумение между Израел и палестинц
© Getty Images/Guliver

В проведения снощи телефонен разговор президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е казал на руския си колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, че сега е времето да се работи за мирно споразумение между израелците и палестинците, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирайки съобщение на Белия дом.

За разговора преди това съобщи и пресслужбата на Кремъл, цитирана от ТАСС.

Освен това, според Белия дом, двамата президенти "са обсъдили и други теми, предизвикващи общо безпокойство". Тръмп, в частност, отново посочил, че "е важно да се предприемат по-нататъшни стъпки към денуклеаризация на Северна Корея".

Асошиейтед прес припомня предишни изявления на Путин, в които той изразява надежди, че Тръмп ще изпълни обещанията си, дадени по време на предизборната кампания, за подобри отношенията с Русия, както и мнението си, че опонентите на Тръмп са успели да попречат на това.

Белият дом цитира и изразената от Тръмп готовност на САЩ да помогнат на руските власти в разследването на катастрофата на руския пътнически самолет Ан-148 край Москва в неделя, при която загинаха всичките 71 души на борда, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2074 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Lyubo Angelov член на ПП АТАКА - Бургас

2018.02.14 | 10:51

1
Или накратко Тръмп пратил Путин на три букви..пратил го на..... :)))

2018.02.14 | 10:51

2
Точно там, откъдето ти не слизаш, нали :)

Добави коментар

Водещи новини