Кристофър Стийл получил информация за Тръмп от лагера на Клинтън

  • 05 февруари 2018 20:30

  • 2060
  • 1
Кристофър Стийл получил информация за Тръмп от лагера на Клинтън
© Gettyimages

Комисията по правни въпроси към Сената на САЩ публикува документ, в който се твърди, че Кристофър Стийл, авторът на досието за Тръмп, е написал друг непубликуван меморандум, изготвен с информация, която е получил от източници, близки до Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, съобщават агенциите, цитирани от БТА.

Достатъчно тревожно е, че кампанията на Клинтън е финансирала работата на господин Стийл, се отбелязва в документа на комисията и се допълва, че още по-голяма тревога буди това, че свързани с Клинтън са предоставили информация на Стийл, което поставя под въпрос доверието към него.

През януари двама сенатори от Републиканската партия обявиха, че са сезирали правосъдното министерство да разследва Стийл за лъжесвидетелстване. Кристофър Стийл е бивш агент на британското разузнаване, който е бил нает от Fusion GPS да изготви досие за Тръмп за възможни връзки с руски официални представители.

По-рано се появи информация, че кампанията на Клинтън и Националният комитет на Демократическата партия съвместно са финансирали досието.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2060 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Радио 13

2018.02.06 | 10:42

1
Това ли беше най-демократичната страна или нещо се бъркам..!?

Добави коментар

Водещи новини