Обрат в нагласите на републиканците

  • 27 януари 2012 09:52

  • 506
  • 0
Обрат в нагласите на републиканците
©

Кандидатът във вътрешнопартийните избори в Републиканската партия Нют Гингрич изпревари по популярност своя съперник Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на, предаде АФП.

В социологическо проучване, проведено сред членове и симпатизанти на републиканците, се посочва, че бившият председател на Палатата на представителите има подкрепа на 37 от избирателите. Бившият губернатор на Тексас би получил подкрепата на 28 на сто от участниците във вота. Избирателите подкрепят Гингрич заради неговия опит и знания и смятат, че Ромни не е остатъчно консервативен. Изследването е публикувано няколко дни преди поредния кръг на вътрешнопартийния вот във Флорида на 31 януари.

Въпреки обрата в мнението на републиканците сегашният президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият остава недосегаем. При евентуален вот между сегашния държавен глава и Нют Гингрич стопанинът на Белия дом би бил преизран с 55%, срещу 37. Ако американците избират между Ромни и Обама, то президентът би получил 49% срещу 43.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
506 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини