Тръмп е разочарован от министерството на правосъдието

  • 03 ноември 2017 17:33

  • 1663
  • 2
Тръмп е разочарован от министерството на правосъдието
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че е разочарован от министъра на правосъдието Джеф Сешънс и не изключва да го уволни, ако той не започне разследване срещу Демократическата партия.

Тръмп заяви, че не се намесва в министерството на правосъдието и би искал да го остави да се управлява само. Той обаче добави, че "честно казано, те би трябвало да разследват Демократическата партия".

Преди да напусне Белия дом за обиколка в Азия, Тръмп каза, че не е решил дали ще уволни Сешънс, ако министърът на правосъдието не започне разследване на Демократическата партия. "Много хора са разочаровани от министерството на правосъдието, включително и аз", добави президентът.

По-рано Тръмп заяви, че американското общество заслужава Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и Националният комитет на Демократическата партия да бъдат подложени на федерално разследване заради съвместното споразумение за набиране на средства, което са подписали през август 2015 г., предаде Асошиейтед прес.

"Всички питат защо министерството на правосъдието (и ФБР) не проучват цялата непочтеност около Мошеничката Хилари и Демократите", написа Тръмп в Туитър след като сайтът на списание "Политико" публикува откъс от предстоящата книга на бившата и. д. председателка на Националния комитет на Демократическата партия Дона Бразил. Тя твърди, че е открила доказателства, че първичните избори на партията през 2016 г. са били нагласени в полза на Хилари. Според Бразил не са били нарушени никакви закони, но късно снощи Тръмп заяви в Туитър, че според него действията им са били незаконни.

Самият президент и членове на предизборния му щаб са обект на разследване от специалния прокурор Робърт Мълър, припомня АП, цитирана от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1663 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.11.03 | 20:53

2
тромпетиста е мошеник

2017.11.03 | 20:53

1
Робърт Мърлю измърлян в хитлъризъм

Добави коментар

Водещи новини