Уди Алън за сексскандала в Холивуд: Не трябва да има лов на вещици

  • 16 октомври 2017 11:06

  • 3638
  • 4
Уди Алън за сексскандала в Холивуд: Не трябва да има лов на вещици
© gettyimages (архив)

В Холивуд не трябва да има лов на вещици, каза американският режисьор, сценарист и писател Уди Алън в коментар на последния скандал, разтърсил Меката на киното пред Би Би Си.

Човекът, който създаде такива хитови филми като "Вземи парите и бягай", "Хана и нейните сестри" и други, заяви, че от аферата с продуцента Харви Уайнстийн са пострадали всички страни. "Тази история огорчи всички замесени в нея хора. Тя е трагична и за жените, и за Уайнстийн, чийто живот излезе извън релси", отбеляза той. Алън посочи, че е подочувал за слабостите на продуцента, но и подчерта: Не обръщам внимание на слухове.

Носителят на няколко Оскара предвиди промени в Холивуд. "Те ще направят Фабриката за мечти в едно по-добро място. В същото време обаче Холивуд не трябва да се превръща в сцена на лов на вещици. Не може всяка жена да завежда дело срещу всеки мъж, който й е намигнал", посочи още той.

Алън бе замесен в два сексскандала. В началото на 90-те той бе уличен във връзка с доведената си дъщеря – осиновената от Алън и тогавашната партньорка Миа Фароу – корейката Сун И. Аферата доведе до раздяла между режисьора и актрисата, а Алън и Сун по-късно сключиха брак. Авторът на книгата "Ако импресионистите бяха зъболекари" през 2014 г. бе обвинен в сексуално насилие от друга осиновена дъщеря - Дилън Фароу.

Скандалът с Уайнстийн гръмна в началото на октомври. Тогава американска медия разпространи информацията, че продуцентът на "Влюбеният Шекспир" и други известни филми в продължение на години е малтретирал актриси. Сред жертвите на Уайнстийн са Анджелина Джоли, Гиунет Полтроу, Кара Делевин и други.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3638 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
този е същия гаден

2018.01.19 | 11:43

4
педофил. Наева дъщеря си долното изчадие.
Холивуд е сварталище

2018.01.03 | 14:16

3
на содомията-педофили,масони и илюминати.
bb

2018.01.03 | 14:16

2
ясно и тоз обича да пипа
Семейни ценности на макс

2017.10.20 | 12:20

1
Евреите не са по-различни от мусулманите, женят се за грозилища с перуки и после пипат настрани каквото докопат.

Добави коментар

Водещи новини