Тръмп хвърлял кухненска хартия на оцелели от ураганите в Пуерто Рико (видео)

  • 05 октомври 2017 21:50

  • 5960
  • 2
Тръмп хвърлял кухненска хартия на оцелели от ураганите в Пуерто Рико (видео)
© YouTube

Отново скандал с участието на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Вече повече от денонощие американският президент е критикуван заради отношението си към жителите на Пуерто Рико, които оцеляха след като през острова преминаха два опостушителни урагана.

При посещението си в Пуерто Рико във вторник Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския застанал зад маса, отрупана с продукти, предназначени за жителите на острова и започнал да хвърля в произволни посоки опаковани ролки кухненска хартия, съобщава Нова телевизия.

Поведението му веднага възмути потребители на социалните мрежи. В Twitter дори се появиха твърдения, че той е хвърлял тоалетна хартия, а не кухненски ролки.

Други пък изразиха недоволството си, че при срещата си с хората в Пуерто Рико, американският президент си е позволил да акцентира върху това, че САЩ са похарчили много пари, за да помогнат на острова.

Припомняме, че 34 души загинаха в Пуерто Рико заради опостушителния ураган "Мария", а щетите от природната стихия са за десетки милиони.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5960 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.13 | 15:27

1
простотията управлява и при нас
аз

2017.10.13 | 15:28

2
объркал си последната дума! Правилния израз е: "простотията управлява и при тях вече". И сред богаташите има умни хора - но, по някаква причина, с политика се занимават само тръмповци!

Добави коментар

Водещи новини