Тръмп се подигра с Хилари Клинтън и Ким Чен Ун (видео+снимки)

  • 17 септември 2017 20:59

  • 8543
  • 2
Тръмп се подигра с Хилари Клинтън и Ким Чен Ун (видео+снимки)
© Getty Images/Guliver

Както му е станало навик, президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския препредаде в Туитър поредица от саркастични и критични послания, насочени конкретно към бившата му съперничка в президентските избори Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и към лидера на Северна Корея Ким Чен Ун, предаде Франс прес.

Около 8 ч. вашингтонско време 45-ият президент ретуитна няколко туита на свои симпатизанти. Единият от тях е гифче (анимирана картинка) как Тръмп играе голф. С монтаж ударът на президента е последван от картинки на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, която е улучена от топката и залита на качване в самолет.

 

Малко по-рано Тръмп съобщи в свой туит, че е разговарял с южнокорейския президент Мун Дже Ин.

"Питах го как е Човекът-ракета", написа той иронично за Ким Чен Ун и балистичната програма на Северна Корея.

Тръмп ретуитна и избирателна карта на САЩ, която е изцяло в червено, цветът на републиканците. "Продължавайте в същия дух, левичари, и това ще е положението през 2020 г.", когато са следващите президентски избори в САЩ, пише в легендата към картата.

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския ретуитна и картинка на влак с огромен каскет "Да направим Америка отново велика" върху него и друга картинка на самия него, понесъл по океана американски продукти (въглища, коли, компютри и бисквитки Орео).

Накрая той препредаде статия на агенция Блумбърг от август, озаглавена "Колко носи Тръмп на Туитър? 2 милиарда долара според анализатор". Личната страница на президента в Туитър има над 38 милиона абонати, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8543 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХАХАХААААААААААААА

2017.09.19 | 16:49

2
ХАХАХААААААААААААААА ТОЙ РИЖЛЬОТО Е ЦЕЛИЯ ЗА СМЕХ СЪС ФАЛИРАЛАТА МУ ДЪРЖАВА ХАХАХАХАХАААААААААААААА
ХАХАХАХАХАААА

2017.09.19 | 16:48

1
РИЖЛЬООООООООООО СКРИЙ СЕ БЕ ЛАЙНООООООООО ДОРИ И ДЕЦАТА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТТТТТТ

Добави коментар

Водещи новини