Ядосан бивш мияч взе заложници в САЩ (обновена+видео)

  • 24 август 2017 20:39

  • 8236
  • 3
Ядосан бивш мияч взе заложници в САЩ (обновена+видео)
© gettyimages (архив)

Един човек бе убит, а още един - ранен в град Чарлстън, щата Южна Каролина, след като бивш служител на ресторант взе няколко души за заложници, предаде АП.

Уволнен от заведението за обществено хранене мъж влезе въоръжен в ресторанта и застреля главния готвач. Убиецът похити работещи в ресторанта и клиенти, дошли да обядват. По сведения на очевидци бившият мияч е крещял: Аз съм новият крал на Чарлстън.

На мястото на инцидента пристигнаха няколко десетки тежковъоръжени полицаи, които блокираха района. Служителите на реда се опитваха да се свържат с похитителя, но той не отговаряше на обажданията. При последвала операция бившият мияч бе прострелян и отведен в местна болница.

"В този случай не става дума нито за тероризъм, нито за престъпление на расова основа. Мъжът е бил ядосан", каза кметът на Чарлстън - Джон Текленбърг.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8236 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Червени боклуци са ГЕРбСП!

2017.09.05 | 20:06

3
Потомци на терористи и московски мекерета! България е в ЕС, но прилича повече на кочината Русия!
ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ

2017.09.05 | 20:06

1
След ПРЕЖДЕВРЕМЕННОТО оттеляне на Обама от Ирак "възкръснаха" генералите на Садам и армията му и от СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ Ирак на БААС се роди ИСЛЯМСКА държава.
ВЯРНО Е!

2017.09.05 | 20:06

2
БААС/Арабският Коминтерн управляваше в Либия, Ирак и Алжир. И все още в Сирия! Затова Путин със зъби и нокти защитава Башар Асад!

Добави коментар

Водещи новини