Бившият директор на ФБР Джеймс Коми пише книга

  • 16 юли 2017 08:40

  • 4422
  • 1
Бившият директор на ФБР Джеймс Коми пише книга
© gettyimages (архив)

Бившият директор на ФБР Джеймс Коми, който бе уволнен от президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, пише книга за своята работа и трудните периоди от живота си.

Това съобщи вчера "Ню Йорк таймс", като уточни, че публикацията няма да бъде мемоари в общоприетия смисъл, предаде БТА. Според вестника през изминаващата седмица Коми се е срещал с представители на няколко нюйоркски издателства, сред които "Джавелин". Те и останалите проявили интерес да получат права за книгата, като конкурсът за това ще се състои през следващите седмици.

"Това ще бъде книга за лидерството и търсенето на истината, за поуките и опита, извлякъл през кариерата си, включително последните му преживелици в администрацията на Тръмп", казва Мат Латимър от "Джавелин". В книгата ще се споменава и за разследванията за имейлите на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и за руската намеса в президентските избори в САЩ, пише "Ню Йорк таймс".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4422 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.07.18 | 08:31

1
Нека пише, такива като него и Костов Путин ще ги прати в Коми да бичат дървета. Каторга и въже за седесарските бандити.

Добави коментар

Водещи новини