Бил Клинтън пише книга, Хилари е персонаж в два романа

  • 09 май 2017 09:37

  • 1877
  • 1
Бил Клинтън пише книга, Хилари е персонаж в два романа
© Getty Images/Guliver

Бившият американски президент Бил Клинтън и авторът на бестселъри Джеймс Патерсън пишат заедно роман, предадоха световните агенции.

Творбата е озаглавена "Президентът изчезна" и ще бъде публикувана през юни 2018 г. съвместно от издателствата Алфред Кнопф и Литъл, Браун енд Ко. В сайта за електронни продажби Амазон книгата е представена като трилър с 400 страници и цената й е 30 долара.

Сътрудничеството с президента Клинтън е върхът в кариерата ми, сподели Патерсън. Той има зад гърба си над 100 творби, сред които и детски книги. Клинтън пък публикува автобиографичната книга "Моят живот", за която бе получил аванс от 15 милиона долара.
Той призна, че да работи с Патерсън е било страхотно и че му е фен от дълго време.

Същевременно авторката на бестселъри Къртис Ситънфелд обяви, че пише нова книга, посветена на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, предаде Асошиейтед прес.

Тя разказва историята на бившата първа дама, бивш държавен секретар и бивша кандидатка за президент от Демократическата партия на САЩ. Историята на Хилари обаче е разказана от един по-необичаен ъгъл, не като история на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, като история на Хилари Родам. Тоест книгата разказва за живота на една Хилари, която изобщо не се омъжва за Бил Клинтън.

Ситънфелд вече е написала книга, вдъхновена от живота на Лора Буш и озаглавена "Американска съпруга".

Авторът на научно-фантастични романи Уилям Гибсън пък обяви, че пиша също роман за Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, но в него той си представя, че тя е спечелила президентските избори, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1877 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
а за Моника луински

2017.05.09 | 09:59

1
КОГА? И за свирките в овалния кабинет.

Добави коментар

Водещи новини