Убиха Ангела на смъртта в американски затвор

  • 31 март 2017 13:10

  • 82921
  • 1
Убиха Ангела на смъртта в американски затвор
© gettyimages (архив)

Американският затворник Доналд Харви, наричан още Ангела на смъртта, бе пребит до смърт в затвора, където излежаваше няколко доживотни присъди за убийството на над 50 души, предаде АП.

Тялото на масовия убиец бе открито в килията му, а по трупа на Харви има множество следи от удари с твърди предмети. Камерите в мястото за изтърпяване на наказанията в град Толедо, щата Охайо, са записали как в килията на Ангела на смъртта влиза неустановено на този етап лице. Управата на затвора започна вътрешно разследване за причината за смъртта на 64-годишния масов убиец.

Харви бе разкрит случайно. През 1987 г. съдебен медик, извършаващ аутопсия на пациент, е усетил миризма на отрова. Лекарят сигнализирал за откритието си на властите и разследването установи, че токсинът е бил вкаран от санитаря Харви, който бе арестуван. Медицинският работник е заявил, че е убил 53-ма болни, защото е искал да ги отърве от мъките. Съдията обаче постанови, че Харви е лишавал от живот хората, защото е обичал да убива.

Заради престъпленията си Ангела на смъртта получи няколко доживотни присъди.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
82921 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Д-р Аман Чернев

2017.04.19 | 00:33

1
Хора, освен от Елените, стойте далече и от Болници и лекари, защото те взимат хонорари за повече изписани лекарства. Особено внимавайте ако ви изписват антибиотици за една кашлица... Не е лесно но проверявайте и алтернативни методи на лечение с биллки соли и други.

Добави коментар

Водещи новини