Иванка Тръмп участва в кръгла маса за жените предприемачи

  • 13 февруари 2017 21:34

  • 2594
  • 0
Иванка Тръмп участва в кръгла маса за жените предприемачи
© gettyimages

Иванка Тръмп участва днес, в компанията на баща си Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и на канадския премиер Джъстин Трюдо, на кръгла маса в Белия дом за мястото на жените в търговските предприятия, предаде БТА, цитирайки АФП.

"Чест е да бъда тук", заяви 35-годишната бизнесдама, седнала отляво на канадския лидер и срещу баща си на голяма маса, на която се бяха събрали фирмени ръководителки. "Трябва да улесним достъпа до капитал на жените предприемачи", каза президентът на САЩ и допълни, че е наел много жени на високи постове, когато е ръководил компанията си за недвижими имоти, и те са били "феноменални".
"Голямо удоволствие е, че мога днес да чуя мненията ви", се обърна Трюдо към бизнесдамите, участващи в кръглата маса.

Идването на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в Белия дом повдигна много въпроси за липсата на ясна граница между неговия бизнес, този на Иванка и интересите на семейството му, от една страна, и политическите му функции от друга. Те се засилиха, защото Тръмп упорито отказва да публикува данъчните си декларации, отбеляза АФП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2594 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини