Водеща в американска ТВ: Доналд Тръмп се опита да ме подкупи

  • 13 ноември 2016 18:52

  • 3749
  • 2
Водеща в американска ТВ: Доналд Тръмп се опита да ме подкупи
© gettyimages (архив)

Водещата от телевизия Фокс нюз Мегин Кели заяви, че по време на предизборната кампания в САЩ кандидатът на републиканците Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се е опитал да подкупи нея и други журналисти. Това се казва в мемоарите й "Задоволи се с повече", които излизат във вторник, предаде АП.

В книгата, копие от което е получила АП, се казва, че Тръмп, в опит да си осигури благоприятно медийно отразяване на предизборната надпревара, е предлагал на Кели различни подаръци, включително безплатен престой в един от хотелите му. В книгата си Кели отбелязва, че Тръмп е правил подобни опити и с други журналисти.

Според Кели някои нейни колеги са приели подаръци от Тръмп, но за да изглеждат неутрални, от време на време са отправяли критики по негов адрес. Водещата не посочва имена на журналисти или медии. По време на предизборната кампания Тръмп призна, че изпитва антипатия към Кели, която в телевизионен диспут му зададе неудобен въпрос за отношението му към жените. Водещата от Фокс нюз също така неведнъж е критикувала остро милиардера.

На президентските избори на 8 ноември Тръмп победи съперничката си от Демократическата партия Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26. Резултатите от повечето проучвания на избирателните нагласи преди вота показваха, че Клинтън е с по-голяма подкрепа. Почти всички водещи американски медии й отдаваха явно предпочитание при отразяването на предизборната надпревара, отбелязва ТАСС.

Последвайте канала на

БТА
3749 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.14 | 16:22

2
Тръмп е най-големия пич. курвите нека си плачат
тази телевизия,

2016.11.13 | 23:25

1
случайно да не е на рептила Сорош?

Добави коментар

Водещи новини