Букмейкъри вече приемат залози за победителя на президентския вот в САЩ през 2020 г.

  • 11 ноември 2016 10:01

  • 1555
  • 0
Букмейкъри вече приемат залози за победителя на президентския вот в САЩ през 2020 г.
© gettyimages (архив)

Едва-що приключили президентските избори в САЩ и букмейкърски къщи започнаха да прогнозират и приемат залози за това кой ще победи на следващите президентски избори, които ще бъдат на 3 ноември 2020 г. предаде Ройтерс.

Ирландска букмейкърска къща вече приема залози за евентуална победа на следните личности - Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския (който може да бъде преизбран), неговият настоящ вицепрезидент Майк Пенс, Тим Кейн (кандидатът за вицепрезидент на Хилари Клинтън), Пол Райън (председателят на Камарата на представителите), Мишел Обама (досегашната първа дама). В списъка някъде по-надолу фигурира дори Челси Клинтън (дъщерята на Бил и Хилари Клинтън) и дори актьорът Кевин Спейси.

Тръмп е начело на списъка с победители на изборите след четири години и на британска букмейкърска къща. Някои сайтове пък вече започнаха обратното броене до изборите на 3 ноември през 2020 г. До тогава има 1454 дни, показват часовниците за обратно броене в тези сайтове. Същевременно кандидатът за президентската номинация на американските демократи Бърни Сандърс засега остави отворена възможността да се кандидатира за изборите след четири години, предаде Асошиейтед прес. "Четири години са много време", каза 75-годишният Сандърс. "Всичко с времето си, но не изключвам никакви варианти", добави той.

По повод победата на Тръмп Сандърс заяви, че цялата Демократическа партия е поставена в неудобно положение тъй като милиони бели представители на работническата класа са решили да гласуват за Тръмп, което означава, че посланието на партията се бори за работещите хора вече не успява да ги убеди да гласуват за нея.

Последвайте канала на

БТА
1555 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини