Мишел Обама и Мелания Тръмп също се срещнаха

  • 10 ноември 2016 21:01

  • 15873
  • 0
Мишел Обама и Мелания Тръмп също се срещнаха
© gettyimages

Първата дама Мишел Обама и нейната приемничка Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил се запознаха днес в Белия дом, докато съпрузите им, Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, обсъждаха в Овалния кабинет предстоящото предаване на властта, съобщи БТА, позовавайки се на АФП.

Г-жа Обама посрещна следващата първа дама в резиденцията. Срещата им беше закрита за журналисти. "Мишел имаше възможност да посрещне бъдещата първа дама и имахме чудесен разговор и с нея", заяви президентът Обама в компанията на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Обичайно на първата си среща настоящата и бъдещата първи дами разговарят за живота в Белия дом и отглеждането на децата там. 52-годишната Мишел Обама, първата чернокожа президентска съпруга в американската история, е бивш адвокат с диплома от Харвардския университет. Тя ще напусне Белия дом на 20 януари, ползвайки се с много голяма популярност. Според извършено наскоро допитване за популярността на президентските съпруги на "Галъп" одобрението за изключително обаятелната Мишел е 79 процента - по-голямо отколкото за съпруга й.

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил е на 46 години, бивша манекенка от словенски произход. Одобрението за нея е 28 процента, а неодобрението - 32 на сто: най-ниските стойности за първа дама от 80-те години на миналия век насам според "Галъп". Мелания се появяваше рядко в публичното пространство по време на кампанията, предпочитайки да остане у дома, за да се грижи за 10-годишния син, който имат с Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, Барън. Мишел Обама от своя страна не жалеше усилия в подкрепа на "своята приятелка" Хилари Клинтън в последните седмици. С огромна енергия тя участваше в многобройни предизборни прояви, внасяйки в тях свеж полъх, какъвто често им липсваше, припомня АФП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
15873 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини