Коя е Мелания Тръмп - бъдещата първа дама на САЩ?

  • 09 ноември 2016 15:22

  • 7201
  • 1
Коя е Мелания Тръмп - бъдещата първа дама на САЩ?
© Getty Images

Съпругата на Доналд Тръмп, който спечели президентските избори в САЩ, отново се появи в светлините на прожекторите миналата седмица.

Бъдещата първа дама изнесе серия от речи пред привърженици на републиканците в последните дни от президентската кампания. Но завръщането й в публичното пространство - след ужасяващото й представяне на националното събрание на Републиканската партия през юли, далеч не мина гладко.

Първата реч на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил беше посрещната с вълна от подигравки, след като тя обеща, че ако стане първа дама, ще използва позицията си, за да сложи край на злоупотребите в интернет. Мнозина обвиниха съпругата на Тръмп в лицемерие. Но Мелания ще има възможност да изпълни обещанието си и още четири години, за да постигне и другите си цели. Съпругата на Тръмп все още е мистерия за американците и за света, но какъв ще бъде нейният дневен ред?

Ето 10 неща, които може би не знаете за новата първа дама на Америка.

1. Мелания е третата съпруга на Тръмп

Бившата Мелания Кнаус започва да излиза с Тръмп през 1998 г. и се жени за него през 2005 г. Тя ражда сина им Барън следващата година. Преди Мелания, Тръмп е женен за Марла Мейпълс през 90-те години на миналия век, която е майка на дъщеря му Тифани Тръмп. Двамата се запознават, докато бизнесменът все още е с първата си съпруга - чехкинята Ивана Зелничкова, за която се жени през 1977 г. От нея той има три деца – Иванка, Ерик и Доналд Тръмп-младши, който е на 38 години и е само с осем години по-млад от мащехата си Мелания. Ивана и Доналд са едни от най-популярните светски личности в Ню Йорк през 80-те години на миналия век, но бракът им приключва с шумен развод през 1992 г.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
7201 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Пламен

2016.11.10 | 10:16

1
Хубавица е.

Добави коментар

Водещи новини