Журналист: Когато имаме антиелитен вот социологията не може да предвиди изхода от изборите

  • 08 ноември 2016 07:40

  • 4208
  • 5
Журналист: Когато имаме антиелитен вот социологията не може да предвиди изхода от изборите
©

Целият свят е настръхнал. Когато имаме антиелитен вот социологията не може да предвиди изхода от изборите. Така видя изборите в САЩ журналистът Петко Георгиев, в ефира на БТВ.

„Имаме настъпване на масовата коалиция, стояща зад Търмп. Зад него застават хората недоволни от живота си и способни да накажат цяла Америка“. Журналистът прогнозира тотална дестабилизация, ако Тръмп стане президент. „Ще последва изтеглянето на Америка от световната политика ще означава и дестабилизация и на нашия район в Европа. Няма да има НАТО, а това ще означава да нямаме национална сигурност“, прогнозира журналистът.

„Тръмп е един несистемен играч. Той не може да бъде контролиран. Той и Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 са от различни светове, затова не успяха да проведат един смислен дебат. Дебатът слезе на елементарно ниво и на базисни ценности. Това са най-опасните избори в целия свят“.

Според Георгиев по-важен е въпросът защо навсякъде в света има гласуване срещу елитите и се стига до разпада на системите. Това не е популистка вълна, това е в резултат на разпада на социалните системи“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4208 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Гражданин

2016.11.24 | 15:27

5
Нямаме антиелитен вот защото нямаме елит. Имаме антикрадлив вот!

2016.11.24 | 15:27

4
ами , върнете заплатите

2016.11.24 | 15:26

3
ПОРЕДНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЕЛЕМЕНТ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ
Американец

2016.11.24 | 15:26

2
Коя от идеите на Тръмп е лоша ? Срещу НЕЛЕГАЛНИТЕ имигранти ли ? Срещу изнасянето на Американските фабрики в Мексико и Китай ? Срещу идиотската външна политика която Обама и Клинтън проведе за 8 години ? ..... Или е само лесно да се лае срещу всеки, който застава срещу копумпираната и лъжлива Клинтън ... че Сорос ще ви спре кранчето :)
от къдо го изровихте този

2016.11.24 | 15:25

1
поредния соросоиден боклук, плямпа врели некипели и заплашва с безредици и несигурност досущ като оная кукумявка кандидат за президент на България

Добави коментар

Водещи новини