Предизборният щаб на Хилари Клинтън обвини ФБР в двойни стандарти

  • 01 ноември 2016 21:31

  • 1450
  • 10
Предизборният щаб на Хилари Клинтън обвини ФБР в двойни стандарти
© Getty Images/Guliver

Предизборният щаб на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 обвини ФБР, че прилага двойни стандарти спрямо кандидатите за президент на САЩ, предаде Би Би Си.

Обвиненията идват, след като преди четири дни бюрото обяви, че преглежда имейли, които може да са свързани с приключилото през юли разследване на личния сървър на Клинтън като държавен секретар. Причина за обвиненията на кампанията на демократа Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 е информация, че директорът на ФБР Джеймс Коми е бил против да бъде обявено, че Русия се опитва да повлияе на американските избори в полза на кандидата на Републиканската партия Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Според позиция на департамента по вътрешна сигурност и разузнавателната общност от 7 октомври Москва стои зад хакерските атаки на сървърите на Демократическата партия. Коми не е бил съгласен подобна информация да бъде изнесена пред обществото, въпреки че преди дни съобщи за разследването на мейли, които може да са свързани с личния сървър на Клинтън като държавен секретар.

През юли лично Коми обяви, че разследването срещу Клинтън е приключено и обясни, че няма основания да й бъдат повдигнати обвинения, въпреки че тя е била небрежна при боравенето с класифицирана информация и личен сървър.

Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 призова избирателите да се фокусират върху истинските проблеми пред Съединените щати и неспособността на Тръмп да се справи с тях.

По време на предизборната кампания видяхме как Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския губи хладнокръвие при най-малката провокация - когато репортер му отправи труден въпрос, когато бъде предизвикан по време на диспут, когато види някой протестиращ на предизборен митинг или когато бъде изправен пред собствените си думи. Представете си го в Овалния кабинет, изправен пред истинска криза. Представете си да ни вкара във война, защото някой е успял да го раздразни по изключително лесен начин, посочи Клинтън.

Опонентът й Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обаче похвали ФБР и се надява новината да му помогне да стопи преднината на Клинтън.

Америка се измори да чака. Водим в проучванията на общественото мнение, водим в отделните щати. Това е специално. Трябва да излезете и да получим всеки глас. Шансовете не са наша страна. Излезте и гласувайте. Ще спечелим толкова категорично, че това ще бъде като Брекзит, умножен по десет, каза Тръмп.

Клинтън водеше с около пет процентни пункта пред Тръмп в предпочитанията на избирателите преди информацията за разследването на ФБР да излезе наяве. От края на миналата седмица разликата между двамата намалява все повече, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1450 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
САЩ ЕВРОПА НЕ Е БЛИЗКИЯТ ИЗТОК

2016.11.02 | 15:23

10
ТУК СМЕ УМНИ ХОРА ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ЯНКИ :) ДА НЕ УМРЕТЕ В ИЗЛОЛАЦИЯ
САЩ КОЙТО КОПАЕ ГРОБ ДРУГИ МУ

2016.11.02 | 15:23

9
САМ ПАДА В НЕГО :) ЗАПОМНИ ТОВА ! БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА
БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

2016.11.02 | 09:08

3
ОЦЕЛЯ 500 ГОДИНИ НЯМА САЩ И РУСИЯ ДА НИ КОМАНДВАТ СТИГА СА НИ СМЯТАЛИ ЗА РОБИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! РОБА СТАВА ГЛАДИАТОР ГЛАДИАТОРА СТАВА ИМРЕРАТОР ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА

2016.11.02 | 15:23

8
модераторе ,сам ли ...а ,няма нищо ...само се чудя ,какво ти е станало ,за бабата ли се развълнува или ....толкова ум на едно място ...просто ,нямам думи ...само едно ...гладиатор от педал ,не става ...щото вместо лице ,гъза си подава ...
ТАЗИ ВЕЩИЦА ДА СИ

2016.11.02 | 09:08

7
ЯХНЕ МЕТЛАТА И ДА ИЗЛЕТИ ОТ ОРБИТАТА НА ЗЕМЯТА :)
СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ 2 ХИТЛЕР

2016.11.02 | 09:08

6
КОЙТО ДА ЯДОСА РУСИЯ И 6 ГОДИНИ СВЕТОВНА ВОЙНА ИЛИ 6 ЧАСА
САЩ НЕ МОЖЕ ДА НАПАДНЕ РУСИЯ

2016.11.02 | 09:08

5
ЗАШОТО ЕВРОПА ЩЕ СМАЖЕ САЩ ЧРЕЗ БУНТОВЕ
БЪЛГАРИЯ Е НАД САЩ И РУСИЯ

2016.11.02 | 09:08

4
НИЕ СМЕ МНОГО МНОГО ДРЕВНА НАЦИЯ ПРОБИТА С МЪДРОСТ И ............................ ЕДНО РАЗБРАХ НЯМАШ ЛИ СИЛНА БЪЛГАРСКА АРМИЯ ТЕЗИ КОПЕЛЕТА ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ДО ВРЕМЕ !
САМО ПИТАМ

2016.11.02 | 09:03

1
Хилъри, милъри- да се оправят американците, и за тях ли да мислим? Ние какво ще правим, след като /ГЕРБ=БСП=ДПС/=БКП?

2016.11.02 | 09:06

2
а пикай си спокойно ,ама като свършиш ..кажи колко ...и на дума ли ти плащат ...искам и аз ...че нещо ...и за цигари няма ...

Добави коментар

Водещи новини