Семейство Обама раздадоха много лакомства за Хелоуин (видео)

  • 01 ноември 2016 07:31

  • 4251
  • 2
Семейство Обама раздадоха много лакомства за Хелоуин (видео)
© Getty Images

Президентът на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и първата дама Мишел посрещнаха десетки супергерои и принцеси и дори едно момче, маскирано като самия президент с побеляла коса и всички подробности, предаде Асошиейтед прес.

Някъде около 4 хиляди души посетиха Белия дом за последното празнуване на Хелоуин през президентството на Обама. Ученици от местни училища и деца на военни се бяха издокарали подобаващо за случая. Едно семейство доведе дори кучето си, маскирано с лъвска грива, изглеждащо доволно в тази роля.

Близо час президентът раздаваше шоколадчета с логото на Белия дом, а първата дама - сладки. Обама каза на шега на няколко младоци, че поне на Хелоуин се надява да не обръщат внимание на проповядваното от първата дама здравословно хранене.

Снимка: GettyImages

"Сладкиш за всеки", провикна се Мишел Обама сред бурни ръкопляскания.

След ритуала "беля или лакомство", ученици, маскирани като зомбита, танцуваха под звуците на "Thriller" на Майкъл Джаксън, като президентът и първата дама също опитаха няколко танцови стъпки, допълва АП.

Последвайте канала на

БТА
4251 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.04 | 11:38

2
ТОВА ПО-МЯЗА НА ЮЖНА АФРИКА !

2016.11.04 | 11:37

1
п е д а л ...ама за колело не става ..

Добави коментар

Водещи новини