Вотът в САЩ: Нарушения на правилата и корпоративен вот

  • 26 октомври 2016 13:53

  • 3606
  • 1
Вотът в САЩ: Нарушения на правилата и корпоративен вот
© gettyimages (архив)

Джъстин Тимбърлейк се снима в тъмната стаичка, когато гласуваше за президент на САЩ, предаде Би Би Си.

Американският певец и актьор публикува фотография, докато упражняваше правото си на глас в своя родния град Мемфис, щата Тенеси. "Хванах полет от Лос Анджелис", написа той в социална мрежа под поста си. В Тенеси снимането в тъмната стаичка е забранено от 2015 г. и сега Тимбърлейк е заплашен да влезе в затвора за 30 дни, пояснява британската медийна корпорация.

Днес служители на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се оплакаха, че са били принудени да гласуват за претендентката на Републиканската партия за Белия дом, информира още Би Би Си.

Изборите за наследник на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият ще се проведат на 8 ноември, но законите на страната предвиждат и варианта предварително гласуване.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3606 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.29 | 22:20

1
Всичко което става негативно в САЩ се прехвърли в България Тия идиоти демократи и гадни мутри престъпници прилагат американския стил и метод на управление Лъжа и измамам ,рекет ,манипулации порно и безотговорност

Добави коментар

Водещи новини