Муха възбуди социалните мрежи по време на дебата между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп (видео)

  • 10 октомври 2016 09:11

  • 4811
  • 1
Муха възбуди социалните мрежи по време на дебата между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп (видео)
© gettyimages (архив)

Една от темите от предизборните телевизионни дебати в САЩ, дискутирани в социални мрежи като Туитър и Фейсбук, неочаквано се оказа муха, кацнала на лявата вежда на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 - кандидатката на Демократическата партия за Белия дом. Това съобщи в. "Хил" след снощния втори дебат между нея и републиканския кандидат-президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в Сейнт Луис, предаде ТАСС.

"Социалните мрежи се възбудиха от инцидента с мухата на лицето на Клинтън", пише изданието. То публикува и видеоклип, показващ насекомото, кацнало на лявата вежда на бившия държавен секретар - кандидатката "дори не се опита да го пропъди", добавя "Хил".

Цитиран в материала потребител на социалните мрежи твърди, че съперникът на бившата първа дама Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския "нарочно накарал мухата да попречи" на демократката. "Най-зорките" интернавти отбелязват, че насекомото "хвърчало около Тръмп, но накрая избрало за цел Клинтън", защото "се страхувало да застане лице в лице срещу републиканеца". А в редица шеговити анкети след дебата сред потребители на Туитър печели мухата, макар и с минимална преднина пред двамата кандидати за президент.

Третият словесен двубой между милиардера и бившия държавен секретар е насрочен за 19 октомври в Лас Вегас, Невада.

Последвайте канала на

БТА
4811 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.11 | 10:06

1
амиииии, колежка при колежка отива ,и да отговоря на рачо ,а пък русия ,възнамерява ,бази в египет ,куба и виетнам да открие ,решимост руска и реална ,за възпиране на краварската агресия

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини