Челси Клинтън направи първия си опит като журналист

  • 13 декември 2011 10:58

  • 1187
  • 1
Челси Клинтън направи първия си опит като журналист
© gettyimages

Дъщерята на Бил и Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 Челси Клинтън направи първите си стъпки като журналист в телевизия Ен Би Си, предаде АФП.


Първият й репортаж бе излъчен след вечерните новини, а след това в удължена версия в седмичното информационно предаване "Рок
сентър с Брайън Уилямс", който е един от основните водещи на телевизията. Репортажът на Челси Клинтън бе посветен на чернокожа жена от щата Арканзас, която отделя цялото си време и е похарчила всичките си спестявания в помощ на бедни деца в град Пайн Блъф. 31-годишната Челси Клинтън заяви, че много се радва на това сътрудничество с Ен Би Си.
Дъщерята на бившия президент на САЩ Бил Клинтън и сегашния държавен секретар Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 бе наета миналия месец от телевизията на непълно работно време с изпитателен срок от три месеца. Тя ще дава хонорарите си за благотворителност.

Челси прави репортажи за забележителни хора или организации.

Последвайте канала на

БТА
1187 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.12.22 | 00:20

1
Хм, на 31 много зле изглежда Челсито

Добави коментар

Водещи новини