Марион Котияр: Бременна съм!

  • 22 септември 2016 15:34

  • 42431
  • 0
Марион Котияр: Бременна съм!
©

Френската актриса Марион Котияр обяви, че очаква второ дете от партньора си Гийом Кане, с когото вече имат 5-годишен син, съобщава CNN.

Котияр съобщи хубавата новина в пост в социалната мрежа Instagram, два дни след като злите езици започнаха да говорят, че именно актрисата е причина за развода на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския.

"Това е първият ми и единствен коментар по темата. Обикновено не взимам отношение по подобни слухове, нито пък ги приемам сериозно. В този случай обаче те засегнаха хора, които обичам и трябваше да проговоря. Преди години срещнах мъжа на живота си. Той е баща на сина ми и на бебето, което очаквам. Той е моята любов, моят най-добър приятел и единственият, от когото се нуждая”, гласи прочувственото послание на 40-годишната Котияр.

След обяснението за отношенията с партньора й, актрисата пожелава на Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, „които много уважавам”, бързо възстановяване след раздялата.

Слуховете в Холивуд свързаха Котияр с Пит, вероятно защото двамата си партнират в новия филм „Съюзници”.
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
42431 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини