Лекарят на Майкъл Джексън е осъден на четири години затвор

  • 29 ноември 2011 20:23

  • 880
  • 0
Лекарят на Майкъл Джексън е осъден на четири години затвор
©

Съдът в Лос Анжелис осъди личният лекар на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на Конрад Мюрей на четири години лишаване от свобода,съобщиха световните медии.

Припомняме, че прокуратурата на САЩ поиска лекарят на Майкъл Джексън - Конрад Мюрей да бъде осъден на максималното наказание. Мюрей бе признат за виновен в непредумишлено убийство на краля на поп музиката. От своя страна, адвокатите на кардиолога са се обърнали към съда с молба да бъде намален условния срок.

Според зам.-областният прокурор Дейвид Уагрен, Мюрей е разбирал , че музикантът умира, но съзнателно е решил да не вика лекарите от „Бърза помощ". Според него, лекарят е проявил изключителна небрежност, дори престъпна немарливост. Прокуратурата обвинява Мюрей не само в пренебрегването на задълженията си и умишлено бавене при искането на спешна лекарска помощ. Както счита обвинението, той е скрил факта за редовните инжекции на препарата „Пропофол".

От своя страна защитата на д-р Мюрей твърди, че Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на тайно от лекаря си е взел смъртоносната доза лекарство. Лекарят отрича всички обвинения. Ако той бъде признат за виновен го заплашва затвор до четири години и лишаване от лекарски права.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
880 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини