Ромски крал: Подкрепете Хилари Клинтън

  • 30 март 2016 16:37

  • 2071
  • 3
Ромски крал: Подкрепете Хилари Клинтън
© gettyimages (архив)

Живеещите в Америка роми бяха призовани да гласуват за Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, предаде ТАСС.

Апелът бе отправен от румънския гражданин Дорин Чоаба, който се провъзгласи за крал на всички роми по света. По думите на лидера кандидатката за Белия дом от Демократическата партия на президента на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият се е отнасяла с разбиране към членовете на ромската общност.

Чоаба похвали още едно качество на бившата първа дама. "Госпожа Клинтън демонстрира великодушие и прости забежката на своя съпруг", поясни той, визирайки скандалната афера между бившия държавен глава Бил Клинтън и стажантката Моника Люински в края на 90-те години на миналия век.

"Заради тези качества се обръщам към своите американски събратя да дадат гласовете си за Хилари Клинтън", заяви още румънецът. Според него, ако ромите отвъд Атлантическия океан се вслушат в думите му, това ще може да осигури на претендентката за държавен глава още около 300 000 гласа.

Кралят също посочи, че е голям почитател на американската култура. "Заради това аз се возя на лимузина, произведена в САЩ и си купих каубойска шапка", каза той. Монархът допълни, че е започнал да учи английски, защото се надява на лична среща с Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2071 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.05.26 | 10:45

3
Циганска му работа - купил си каубойска шапка, щото почитал културата на американците. Сигурно ходи и в МакДоналдс - американския културен център! Та значи баба Хилари да разчита на циганите...
step_by

2016.05.26 | 10:45

2
Аз не съм крал , но призовавам всички цигани по света и в частност Америка, да не споменават и името и дори , камо ли да гласуват за тази жена !

2016.04.03 | 12:28

1
ЦИГАНИТЕ СА ЗА ХИЛЪРИ И ПРОТИВ ТРЪМП. ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ.

Добави коментар

Водещи новини