Бутнаха къщата на Пабло Ескобар в Маями

  • 20 януари 2016 09:39

  • 3490
  • 0
Бутнаха къщата на Пабло Ескобар в Маями
©

Започна разрушаването на къщата на влиятелния наркобос Пабло Ескобар в Маями, съобщи Ен Би Си. Къщата е купена от Ескобар в началото на 80-те години на миналия век.

През 1987 г. правителството на САЩ я конфискува. Сегашният собственик Кристиан дьо Бердуар купува къщата през 2014 г. За целта са броени $9,65 млн. Той планира да я разруши и да построи луксозен дом. Според слуховете обаче, новият собственик иска да провери доколко са верни слуховете, че Ескобар е скрил там част от своите милиони.

Други информации твърдят, че проверката на сградата вече е извършена, но не е дала кой знае какви резултати - под стълбището е открит сейф, в който обаче не е имало нищо. Освен това няма никакви доказателства, че Ескобар изобщо е посещавал въпросната къща. През 1989 г. сп. „Форбс” оценява богатството на Ескобар на $1 млрд.

"Много се радвам да видя, как изчезва къщата на дявола. Това е един от най-големите престъпници в световната история. Искам да ме свързват с нещо по-въодушевяващо в тази част на града", заяви Кристиан дьо Бердуар. По думите му, когато съпругата му научила, чия е била тази къща, веднага бил повикан свещеник, за да прогони тъмните сили в нея

Последвайте канала на

Нора Виткова
3490 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини