Зловещ запис разкрива детеубийство след 32 г. (видео)

  • 04 януари 2016 20:42

  • 12492
  • 0
Зловещ запис разкрива детеубийство след 32 г. (видео)
© gettyimages (архив)

Гари Грант е нямал още 8 години, когато е бил жестоко убит с метални пръти близо до дома си в Атлантик сити, Ню Джърси.

Престъплението е било извършено през 1984 г. Намерена наскоро касета обаче може да разкрие извършителя на убийството. Бащата на детето Гари Грант-старши, който е пенсиониран полицай, е открил в кутия касета с надпис "Телефонни обаждания." "Когато чух записа, едва не паднах от стола. Записът е от телефонно обаждане до полицията и човекът от другата страна на линията говори за моя син. Мъжът казва: Никога няма да ме хванете", споделя мъжът пред Фокс нюз.

Касета е била предадена на ветерана от Виетнамската война през 60-те и 70-те години на ХХ век, но той казва, че не е чул тези думи тогава. "Още по-учудващото е това, че три месеца след това обаждане е направен още един запис. Звънял е човек, който се е нарекъл убиец на сина ми. Той е казал, че момчето е убито заради своя баща. По онова време бях напълно сломен", признава Грант старши.

Убиецът е наречен Карл Мейсън Бу. Той е бил съсед на семейство Грант и добре е познавал бащата и сина. "Смятам, че той има пръст в тази работа, но има и други виновни за смъртта на Гари. Не минава и миг, в който да не си спомня за моето момче", допълва Грант, който е дал записите на на прокурор.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
12492 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини